“Dapat DM Gambar Kem4luan Lelaki , Naiik Kep4lalah Kan” – Tiz Zaqyah

Pelakon Tiz Zaqyah melvat terhadap perbu4tan tak sen0noh segelintir pengguna media s0sial yang tanpa seg4n silu menghantar gamb4r luc4h kepadanya.

Kongsi Tiz menerusi akaun Instagramnya, dia terkejut apabila menerima gmbar kem4luan lelaki menerusi sep0tong vide0 memasak yang dimuat naik di platform tersebut.

“Itu video saya tengah mem4sak tu. Kau bay4ngkan adik, kakak atau anak kau menerima ganggvan sebegini. Kau diam je ke?

“Tak tahulah akavn p4lsu ke apa ke. Ramai sangat orang macam ni.

“Jadi? Sekat dan abaikan, lepas tu boleh saya tahu apa akan jadi kepada mereka?

“Masih bernaf4s udara yang sama dan menikmati kehid0pan dengan beb4s pada masa sama masih membvru wanita lain pula. Takkan sen4ng sangat kot?” kongsi Tiz.

Tambah Tiz, dia tampil mended4hkan perkara terbabit mew4kili suara wanita yang tertind4s dengan sik4p j3lik segelintir gol0ngan lelaki.

“Aku minta maaf post gambar tu. Aku nak korang rasa apa aku dan ramai lagi perempuan kat luar sana rasa.

“Bukannya setahun dua di media sosial dan berapa lama lagi kita hanya mampu menyekat akaun sebegini dan berharap tiada perkara bur0k terjadi pada hari mendatang?

“Kenapa perempuan selalu kena berdepan perkara menjij1kkan ini manakala pel4kunya diam dan hidup bersenang-lenang ibaratnya mereka berhak?

“Aku pun taknak kecoh-kec0h, tapi berapa lama lagi kena h4dap benda macam ni? Senangnya hid0p kau,” katanya.

 

Kongsi Tiz lagi, ada antara kru produksi yang pernah dibu4ng kerja gara-gara meny0rok di dalam sebuah bilik tempat artis menyalin pak4ian sebelum ini.

“Dekat tempat kerja ada budak kena bu4ng sebab ada dalam bilik menyorok masa artis tukar baju.

“Nasib baik tak kena kep4la paip kat kepala. Habis tu?

“Dorang kat media sosial ni? Ser0nok sangat, semua lepas. N4ik kep4lalah kan,” luah Tiz lagi.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kasi Viral Press

Sumber : Gempak/Media Kita

 

Be the first to comment on "“Dapat DM Gambar Kem4luan Lelaki , Naiik Kep4lalah Kan” – Tiz Zaqyah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*