“Tiba-Tiba Terkait Isu Scammer” Zulin Aziz Meng4muk Dengan Netizen!!

Pengacara Zulin Aziz naik angin apabila dirinya dikaitkan dengan individu yang difahamkan terbabit dengan s1ndiket pen1puan seperti yang did4kwa netizen.

Tegas Zulin, perkenalannya dengan individu terbabit atas dasar kawan dan tiada kena-mengena dengan urusniaga lain.

“Bod0h manalah yang fitn4h tak habis-habis ni.Aku dah rimas dengan komen tak habis-habis pasal scammer. Apa kena mengena dengan aku?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keluar pi shooting je ni… turun je kereta,pakai mask ok? 😷

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

“Kalau aku kenal pun jadi apa isunya dengan masalah dia? Aku tak ada buat bisnes mahupun kaitan dengan gejala sosial yang lain. Aku pergi rumah masak-masak, main dengan anak-anak dia.

“Lainlah aku sahabat sehidup semati, duduk serumah ke apa. Ni nak jadi saksi pun tak layak sebab aku bukan selalu pun. Aku kenal je. Bangkai betul perangai sensorang. Haih,” kata Zulin.

Tambah Zulin, tindakan memfitn4hnya itu dianggap melampau dan tidak masuk akal.

“Dahla masih dalam si4satan, tak tahu betul ke tak, dah jatuhkan hukum sendiri. Kalau fitn4h macam mana? Dosa fitn4h korang ni lagi teruk dari dosa mereka agaknya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dah lunch? Elak makan diluarlah.Klau boleh masak,masak ok?nnt dah ok skit baru lah nak makan bawah pokok ke apa ke ok?stay safe❤️ . . @dmagiadietmealz_hq @dmagiadiet.official

A post shared by زولين عزيز (@zulinaziz) on

“Sebarkan benda yang sahih dan bukti selepas dari si4satan. Bukan tengah jalan si4satan semua dok buat pandai. Masalahnya orang tak ada kena-mengena pun korang kaitkan. 

“Aku sakit hati betullah. Tolong tag aku yang mana satu fitn4h tu. Aku kena betulkan keadaan dan ambil tindakan.

“Korang ni naik lemak! Ingat diri tu Tuhan ke? Ingat awak tu baik sangat sampai semua orang nak dihent4m.

“Korang carilah aku di akhirat. Aku takkan ampunkan walau sepatah fitn4h pun ke atas aku. Aku dah angin sangat dah ni. Melampau-lampau. 

“Jaga-jaga ya. Aku sedang perhati netizen mulut lahar. Kau nak lahar kalau aku ada salah aku tak kisah, tapi jangan fitn4h orang! Bod0h betul!” kata Zulin lagi.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Kasi Viral Press

Sumber : Gempak

 

Be the first to comment on "“Tiba-Tiba Terkait Isu Scammer” Zulin Aziz Meng4muk Dengan Netizen!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*